Aisha is growing fast! Thanks to you.

Even one year after the launch of Aisha & Friends Foundation we are still surprised by the number of demands triggered by our proposition ‘We help you to educate’. Thanks to the support of a growing list of donors, we can respond to more and more project requests. The project pipeline is growing rapidly. And fortunately so does our team! We (Mieke and Alberdine) are surrounded by a nice group of helpful volunteers. Eva, Floortje and Veerle provide dedicated focus on communication. Julie helps us writing all these meaningful project proposals and Lieke supports in drawing colorful Aisha images. And Joost? He cares about the technical part of the website…! In addition to all the efforts you guys put in, it is above all inspiring to work with this beautiful team on our mission: ‘We help  you  to  educate’…. Thank you so much!!


Dat onze dienstverlening ‘We help you to educate’ zoveel los zou maken, blijft ons nog altijd verbazen. Dankzij de steun van een groeiende lijst donateurs kunnen we ingaan op steeds meer projectvragen. En dat doen we (Mieke en Alberdine) niet alleen. We worden inmiddels omringd door fijne groep behulpzame vrijwilligers. Eva, Floortje en Veerle buigen zich over de communicatie. Julie helpt ons bij het schrijven van al die mooie projectvoorstellen en Lieke ondersteunt Mieke bij het tekenwerk. En laten we Joost niet vergeten. Hij bekommert zich over het technische deel van de website… Naast al jullie support is het vooral heel erg inspirerend om met dit mooie team te werken aan onze missie ‘We help you to educate’…. Dank jullie wel!

DonateNewsletter