Stoppen met dromen…

30 jaar geleden ontmoetten we elkaar voor het eerst op onze opleiding HBO-J. En in die afgelopen 30 jaar zeiden we regelmatig tegen elkaar dat we ‘ooit nog iets met ontwikkelingshulp wilden gaan doen’… In de zomer van 2019 gaven onze partners ons de ultieme uitdaging, of jullie stoppen met dromen of jullie gaan er iets mee doen. En zo kwamen we in de brainstormfase…Hoe leuk zou het zijn om onze twee bedrijven te combineren…? Pedagogiek combineren met een creatieve aanpak!

Vanaf de eerste dag was onze focus duidelijk. Ondersteunen van educatieve projecten in het buitenland. We begonnen een inspirerend netwerk op te bouwen en dronken (te) veel kopjes koffie.

Toen kwam Corona en kreeg alles een enorme vlucht! En inmiddels bestaat Aisha & Friends alweer een half jaar.

Mieke is de creatieve expert en creativiteit loopt als een rode draad door haar leven. Met haar bedrijf leidt ze leerkrachten op in creatieve vaardigheden. Alberdine is orthopedagoog en ondersteunt kinderen in hun ontwikkeling. Vanuit haar praktijk begeleidt ze vooral kinderen met een chronische ziekte en het gezin.

Binnen Aisha & Friends kunnen we onze passie en expertise kwijt. Hoe mooi is dat! We werken met bevlogen mensen die staan voor goede doelen en dat geeft veel energie. Op naar veel uitdagende projecten!

DonateNewsletter